Clicky

Bongo Kortingscode & Actiecode → juli 2024!
http://static.tradetracker.net/nl/campaign_image_small/3968.png Kortingscode

Bongo Kortingscode

Actiecodes, Couponcodes en Promotiecodes van Bongo voor juli 2024

Al 3 kortingscodes bij Bongo voor jou gevonden!

10%
Korting

Cadeaubonnen met 10% korting bij Bongo

  Geldig tot: 24 juli 2024

Bekijk de actie
*******************
Gratis
Verzending

Gratis verzending bij Bongo

  Geldig tot: 24 juli 2024

Bekijk de actie
*******************
Leuke
Kortingen

Leuke kortingscodes bij aanmelding Bongo nieuwsbrief!

  Geldig tot: 24 juli 2024

Bekijk de actie
*******************

Gerelateerde kortingscodes en acties van Bongo


Beoordeel deze pagina met alle kortingscodes, acties en aanbiedingen van Bongo

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


 

Over Bongo

Bongo’s zijn de cadeaubonnen van Smart & Co NV, pionier van het concept ‘belevenisbon’ in de Benelux. Sinds 2000 neemt dit bedrijf het voortouw in het ontwikkelen van unieke cadeaus die voor heerlijke momenten en blijvende herinneringen zorgen. Smart & Co NV maakt deel uit van de internationale groep Smart & Co, wereldwijd marktleider in beleveniscadeaus.

 

De geschiedenis van Bongo

 

In mei 2000 richtten de Antwerpenaren Bruno Spaas en Marc Verhagen het bedrijf Weekendesk op. Weekendesk is in de eerste plaats een kantoor dat je helpt met het boeken van leuke weekendjes en belevenissen. Een jaar later wordt het idee van de belevenisbon geïntroduceerd, omdat al snel blijkt dat veel klanten een manier zoeken om zo’n belevenis aan iemand cadeau te doen.
Marc en Bruno bedenken verschillende thema’s en stoppen de bon in een vierkant doosje. De allereerste thema’s zijn ‘Relax’ en ‘Avontuur’. Met een beperkt budget en een klein maar gemotiveerd team wordt Weekendesk groter en groter, weliswaar met vallen en opstaan.

In 2004 worden de cadeaubonnen van Weekendesk ook op de Nederlandse markt geïntroduceerd en in 2006 opent Weekendesk een kantoor in Rotterdam. In de periode die hierop volgt, lanceren we onze bonnen ook in Spanje en openen we filialen in Denemarken, Zweden en Duitsland.

Ondertussen behaalt een Frans bedrijf een licentie om een cadeaubon volgens hetzelfde principe op de markt te brengen, genaamd Smartbox. In 2007 koopt Smartbox het bedrijf Weekendesk op, dat voortaan Smart & Co heet. Als werknaam wordt echter Bongo behouden, inmiddels een alom bekend merk in België en Nederland. Bongo opent meer en meer eigen winkels in België en Nederland. Deze Bongo-shops vind je in Antwerpen, Anderlecht, Brussel, Hasselt, Gent, Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik, Kortrijk, Sint-Lambrechts-Woluwe, Wijnegem en Rotterdam.

 

Bongo biedt u unieke ervaringen

 

Met Bongo kies je voor originele belevenisbonnen met unieke ervaringen, dicht bij huis of wat verder weg. Als schenker kies je de belevenisbon. De ontvanger bepaalt zelf welke belevenis hij kiest uit deze bon. Je kunt intussen al kiezen uit ruim 60 Bongo’s met meer dan 3000 belevenissen.

 


Deel de kortingscodes van Bongo met je vrienden via:


De beste Bongo kortingsbonnen, kortingscodes, actiecodes en couponcodes van juli 2024 tref je hier op deze pagina van KortingscodeLab.nl. Deze kortingen en aanbiedingen van Bongo krijgen we doordat wij zijn verbonden met meer dan 1000 webshops, waaronder Bongo valt. Deze kortingscodes worden dagelijks automatisch bijgewerkt waardoor je altijd de meest recente aanbiedingen van Bongo bij ons kunt vinden. Wij hopen dat je met behulp van deze kortingscode gemakkelijk geld hebt kunnen besparen bij Bongo en binnenkort weer terug komt!


Officiële website
www.bongo.nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onder andere kortingscodes van Bongo.