Clicky

Disneyland Parijs Kortingscode & Actiecode → juni 2024!
Disneyland Parijs kortingscode

Disneyland Parijs Kortingscode

Actiecodes, Couponcodes en Promotiecodes van Disneyland Parijs voor juni 2024

Al 3 kortingscodes bij Disneyland Parijs voor jou gevonden!

25%
Korting

Tot wel 60% Korting op een arrangement bij Disneyland Parijs!

  Geldig tot: 26 juni 2024

Bekijk de actie
*******************
Gratis
Entree

Gratis toegang en verblijf voor kinderen t/m 6 jaar bij Disneyland Parijs

  Geldig tot: 26 juni 2024

Bekijk de actie
*******************

Verlopen acties, aanbiedingen en kortingscodes van Disneyland Parijs

25%
Korting

30% korting op toegang en verblijf bij Disneyland Parijs + gratis ontbijt en diner per persoon

  Verlopen

Bekijk de actie
*******************

Gerelateerde kortingscodes en acties van Disneyland Parijs


Beoordeel deze pagina met alle kortingscodes, acties en aanbiedingen van Disneyland Parijs


 

Disneyland Parijs is met ruim 15 miljoen bezoekers per jaar het meest bezochte attractiepark van Europa. Disneyland is een attractiepark verdeeld in twee parken je hebt het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Naast de 2 parken zijn er ook winkel en horeca straten, dit gebied wordt ook wel het Disney Village genoemd. Disney beschikt over ook over 7 verschillende hotels.

De geschiedenis van Disneyland

 

Disneyland Parijs was voor het eerst open in april 1992 het heette toen nog Euro Disney Resort. Veel figuren van Disney en Pixar zijn te vinden in het park, het Disney Park is er ook op gebaseerd. Het Park kent wat betreft indeling en attracties veel gelijkenis met het Magic Kingdom park dat tot het in Orlando gevestigde Walt Disney World behoort. Het tweede park genaamd Walt Disney Studios Park opende in de maand maart in 2002 haar deuren. De meeste attracties hebben wel iets van een van de wel bekende Disney films. De cartoons vormen dan ook de basis voor de attracties in dit park. Veel cartoons van Pixar die ook te vinden zijn in Disneyland Parijs zijn ook te vinden bij de Bart Smit en de Intertoys als speelgoed.

 

De parken van Disney

 

Naast Disneyland Parijs zijn er nog 11 andere Disney parken in de wereld. Er zijn Disney parken in de Verenigde Staten, Frankrijk (Disneyland Parijs), Japan en in China. Van Disneyland tot aan Disney Sea en van Epcot tot Animal Kingdom, van Hollywood Studios tot California Adventure.

 

Nederlanders en Disneyland

 

Vanaf Nederland is de afstand tot Disneyland Parijs nog relatief kort ter vergelijking met de rest van de wereld. Het is dan ook een populaire bestemming onder de meeste Nederlandse gezinnen en families. Dit merk je vooral tijdens de schoolvakanties in de maanden oktober, december, februari, en in de maand mei.


Deel de kortingscodes van Disneyland Parijs met je vrienden via:


De beste Disneyland Parijs kortingsbonnen, kortingscodes, actiecodes en couponcodes van juni 2024 tref je hier op deze pagina van KortingscodeLab.nl. Deze kortingen en aanbiedingen van Disneyland Parijs krijgen we doordat wij zijn verbonden met meer dan 1000 webshops, waaronder Disneyland Parijs valt. Deze kortingscodes worden dagelijks automatisch bijgewerkt waardoor je altijd de meest recente aanbiedingen van Disneyland Parijs bij ons kunt vinden. Wij hopen dat je met behulp van deze kortingscode gemakkelijk geld hebt kunnen besparen bij Disneyland Parijs en binnenkort weer terug komt!


Officiële website
http://www.disneylandparis.nl/
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onder andere kortingscodes van Disneyland Parijs.