Clicky

Leenbakker kortingscode & Actiecode → juli 2024!
leenbakker kortingscode

Leenbakker kortingscode

Actiecodes, Couponcodes en Promotiecodes van Leenbakker voor juli 2024

Al 4 kortingscodes bij Leenbakker voor jou gevonden!

15%
Korting

15% Korting op alles tijdens de Sunday Sale bij Leenbakker.nl

  Geldig tot: 24 juli 2024

Bekijk de actie
*******************
Gratis
Verzending

Gratis verzending op alle producten van Leenbakker

  Geldig tot: 24 juli 2024

Bekijk de actie
*******************
30%
Korting

Tot 30% korting op diverse boxspring bedden bij Leenbakker

  Geldig tot: 24 juli 2024

Bekijk de actie
*******************

Verlopen acties, aanbiedingen en kortingscodes van Leenbakker

25%
Korting

25% korting op alle verlichting bij Leenbakker!

  Verlopen

Bekijk de actie
*******************

Gerelateerde kortingscodes en acties van Leenbakker


Beoordeel deze pagina met alle kortingscodes, acties en aanbiedingen van Leenbakker

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De geschiedenis van Leen Bakker

 

Leen Bakker is een Nederlandse keten waar de mensen terecht kunnen voor al hun interieur- en meubel producrten. Momenteel heeft Leen Bakker 180 filialen in Nederland, Luxemburg, België en op de Nederlandse Antillen. De meeste filialen zijn te vinden op de rand van grote steden. De filialen van Leen Bakker zijn altijd gevestigd in grote panden, ze zijn ook wel is gevestigd op een woonboulevard.

 

Leen Bakker werd in 1928 in Rotterdam opgericht door Cornelis Bakker, zijn winkel verkocht garens en stoffen. De zoon van Cornelis Bakker genaamd Arie Bakker legde in 1953 de basis voor het woonwinkelconcept. Onder leiding van Arie Bakker groeide Leen Bakker uit tot de keten die het vandaag de dag is. Het bedrijf is sinds het jaar 1988 onderdeel van de Blokker Holding.

 

Leen Bakker biedt u inspiratiemogelijkheden voor uw huis

 

Leen Bakker wilt de mensen meer sfeer bieden en de beleving tijdens het winkelen centraal stellen. Met verschillende types vloeren, een heldere en zeer sfeervolle verlichting, imponerende sfeerbeelden en stijlvolle presentaties wil Leen Bakker inspireren op he woongebied. Na ruim 15 jaar wordt het wel bekende rood-blauwe beeldmerk vervagen door een modern en tegelijkertijd fris logo. De oude slogan van Leen Bakker ‘leuk wonen hoeft niet duur te zijn’ maakt plaatst voor ‘óók Leen Bakker’ Hiermee wilt Leen Bakker benadrukkend dat ze naast kwaliteit en betaalbare prijzen ook klantgericht, verassend eigentijds en snel is.

 

De service van Leen Bakker

 

Leen Bakker gaat in haar concept diverse services onder de aandacht brengen, zoals

De nieuwe trends van Leen Bakker de bezorgservice, levering uit voorraad, een inmeet- en legservice voor vloeren en een maakservice voor gordijnen. Naast die services is er binnenkort op de website van Leen Bakker een digitale opmeet-optie voor gordijnen en diverse knoophulpen zij kunnen de consument ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op bijvoorbeeld het gebied van meubels. De winkelmedewerkers van Leen Bakker zijn getraind. Zo weten zij alles over de producen die in de filialen liggen. Daarnaast zijn ze ook getraind op een-op-een-contact. Tegenwoordig wordt er nu ook in een paar filialen geoefend met tablets voor winkelmedewerkers.


Deel de kortingscodes van Leenbakker met je vrienden via:


De beste Leenbakker kortingsbonnen, kortingscodes, actiecodes en couponcodes van juli 2024 tref je hier op deze pagina van KortingscodeLab.nl. Deze kortingen en aanbiedingen van Leenbakker krijgen we doordat wij zijn verbonden met meer dan 1000 webshops, waaronder Leenbakker valt. Deze kortingscodes worden dagelijks automatisch bijgewerkt waardoor je altijd de meest recente aanbiedingen van Leenbakker bij ons kunt vinden. Wij hopen dat je met behulp van deze kortingscode gemakkelijk geld hebt kunnen besparen bij Leenbakker en binnenkort weer terug komt!


Officiële website
www.leenbakker.nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onder andere kortingscodes van Leenbakker.