Clicky

Simbo Kortingscode & Actiecode → juli 2024!

Simbo Kortingscode

Actiecodes, Couponcodes en Promotiecodes van Simbo voor juli 2024

Al 1 kortingscodes bij Simbo voor jou gevonden!

30%
Korting

Ontvang tot wel 30% korting bij Simbo

  Geldig tot: 24 juli 2024

Bekijk de actie
*******************

Gerelateerde kortingscodes en acties van Simbo


Beoordeel deze pagina met alle kortingscodes, acties en aanbiedingen van Simbo

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wat is Simbo?

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste zomerkamp vakantie voor jouw kind. Factoren die je meeneemt in je keuze zijn zaken zoals prijs, kwaliteit, omgeving en natuurlijk veiligheid. Want niets is belangrijker dan het welzijn van jouw kind. Simbo wil jou hierbij helpen. Het bedrijf is uniek in zijn soort omdat het volledig gericht is op kindervakanties. Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart achterlaten op één van de vele zomerkampen en zo zelf hun eigen gang gaan.

Simbo probeert iedereen binnen een kamp even veel aandacht te geven. Zo voelt ieder kind zich op zijn gemak en kunnen zij een plezierig verblijf tegemoet. Het maakt dan ook niet uit hoeveel ervaring het kind heeft met op kamp gaan. Dit komt omdat er ten allen tijden begeleiding op de campings aanwezig zijn.

Campings voor jonge en oude kinderen

Daarnaast kun jij of jouw kind zelf kiezen op wat voor vakantie hij of zij wilt. Zo zijn er spannende survivalcampings te vinden in Noord-Brabant maar is er voor de wat oudere kinderen ook de optie om het buitenland op te zoeken. Het is met het brede assortiment aan kindercampings dus volledig aan jullie in te vullen hoe de zomer zal worden besteed.

Er zijn campings te vinden voor vier soorten leeftijden. Deze leeftijden zijn:

  • 6-9 jaar
  • 9-12 jaar
  • 12-15 jaar
  • 13-16 jaar

Bij de jongste leeftijdsklasse kun je snel denken aan leuke musicals, Fun & Adventure en zelfs pony zomerkampen. Voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud bestaat er de optie om ruiter- en gamekampen te gaan. Kinderen tussen de 12 en 15 jaar oud kunnen zelfs leren hoe deze games worden gemaakt in de Lyceo Codelab Kamp. Beach Fun campings zijn echter ook mogelijk voor de kinderen die van het strand en watersporten houden. In de oudste leeftijdsklasse krijg je de optie om op een echt paard te rijden of een actieve vakantie tegemoet te gaan met mountainbiken, survivallen en zelfs een drie dagen lange kano trektocht te maken.

Zoals is te zien, is er voor iedereen wat leuks te beleven bij Simbo. Zij hebben een breed aanbod, goede kinderbegeleiding op de camping en veiligheid en plezier staan daar voorop. Jouw kind op een Simbo zomerkamp vakantie laten gaan is dus altijd een goed idee.

Simbo aanbiedingen

Simbo kortingscodes


Deel de kortingscodes van Simbo met je vrienden via:


De beste Simbo kortingsbonnen, kortingscodes, actiecodes en couponcodes van juli 2024 tref je hier op deze pagina van KortingscodeLab.nl. Deze kortingen en aanbiedingen van Simbo krijgen we doordat wij zijn verbonden met meer dan 1000 webshops, waaronder Simbo valt. Deze kortingscodes worden dagelijks automatisch bijgewerkt waardoor je altijd de meest recente aanbiedingen van Simbo bij ons kunt vinden. Wij hopen dat je met behulp van deze kortingscode gemakkelijk geld hebt kunnen besparen bij Simbo en binnenkort weer terug komt!


Officiële website
www.simbo.nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onder andere kortingscodes van Simbo.